Rokin 66 - I AMSTERDAM

Rental price € 1.995 per month

Living
90 m²
Room(s)
2
Floor
1e
AMSTERDAM
-
Rokin 66- 2, 1012 KW Amsterdam

Uniek design appartement van circa 70 M2 op de tweede verdieping van één van de meest karakteristieke panden aan het Rokin op een toplocatie middenin het centrum van Amsterdam.

INDELING
Via het Rokin loopt u door de verlichte steeg, welke is afgesloten met een apart hek, naar de toegangsdeur van het gebouw. Het hek van de steeg is ‘s avonds gesloten en alleen toegankelijk voor bestemmingsverkeer.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis loopt u naar de tweede verdieping. Toegang in een ruime hal. Aan uw linkerhand treft u de twee slaapkamers, badkamer en apart toilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van ruimte op maat gemaakte inbouwkasten. U loopt door naar de voorzijde van het appartement. Aan de voorzijde is de ruimte woonkamer en open keuken.
Door de grote raampartijen aan de voorzijde is er een leuk uitzicht over het gezellige, bruisende Rokin. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in het hart van het centrum van Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station en met het openbaar vervoer voor de deur. Het Koninklijk Paleis, het Paleis op de Dam, het Muziektheater/de Stopera en winkelstraten met daarin o.a. de Bijenkorf zijn gelegen in de nabije omgeving. Aan de overkant zijn ze nu het luxueuze Hudsons Bay aan het bouwen. Ook zijn er vele restaurants, barretjes en uitgaansgelegenheden op loopafstand. In de zomer heeft u de meest gezellige en zonnige terrassen van Amsterdam voor de deur (Cafe du Paris, Terpetijn, Tinner).

DE RODE LOPER
Momenteel is de gemeente bezig met het vernieuwen van de openbare ruimte van het Rokin. Dit is een onderdeel van de Rode loper.
De Rode Loper wordt uitgerold door de historische binnenstad, de 17e eeuwse grachtengordel en de 19e eeuwse Pijp. Het gebied loopt van het Damrak, via de Beursstraat, het Beursplein, het Rokin, de Oude Turfmarkt, de Munt naar de Vijzelstraat, de Vijzelgracht, de Nieuwe Vijzelstraat, en zo naar de Ferdinand Bolstraat. In stadsdeel Zuid volgt de Rode Loper de Ferdinand Bolstraat tot de Van Ostadestraat.
Volgens de planning van de gemeente zijn het Rokin en Muntplein in de zomer van 2017 klaar, en in het najaar ook de Ferdinand Bolstraat. De Vijzelgracht is klaar begin 2018, samen met het Beursgebied waarvan de uitvoering start in het eerste kwartaal van 2017.

BIJZONDERHEDEN:
• Gemeentelijk monument
• Gelegen op eigen grond
• 70,9 m2 (NEN 2850)
• Het gebouw is in 2016 gesplitst in appartementsrechten
• Fundering vernieuwd in 2015
• De woning is geheel voorzien van dubbel glas
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement
Deposit
€   3990

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1905

Surface Area and Volume

Usage area Living
90 m²
Gross volume
290 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin

Energy

Heating type
boiler
Hot water
boiler

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
F
Index number
3
Lot
8024
Ownership structure
Full ownership
Location
In town or city centre
View all features

map Rokin 66 - I AMSTERDAM

to Rokin 66 - I AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance