Recente transacties

Wat zeggen onze cliënten

Waardebepaling

Om een open dialoog aan te gaan over uw behoeften en wensen, bieden wij u graag een vrijblijvende en gratis waardebepaling van uw huis aan.

DSTRCT design

Design zit in ons DNA: We zien iedere opdracht opnieuw als een uitdaging aan onze creativiteit en kennis van zaken om de wensen die u heeft voor uw nieuwe huis ook daadwerkelijk te realiseren.

Zo kan DSTRCT’s team van makelaars u helpen bij de aankoop van uw nieuwe eigendom, terwijl DSTRCT DESIGN, onze ‘in-house’ architect en designer, een gedetailleerd concept-ontwerp voor u uitwerkt met daarbij het volledige overzicht van de aankoop - en verbouwingskosten. Samen met u bespreken we van ontwerp tot uitvoering hoe we uw droomhuis werkelijkheid kunnen laten worden.

Onderstaand enkele voorbeelden van de samenwerking tussen DSTRCT AGENCY en DSTRCT DESIGN.

Hoe kunnen wij u helpen?

Verkoop

DSTRCT is gespecialiseerd in de verkoop van objecten in het hogere segment. We hebben deze positie bereikt door onze klanten van de best mogelijke service te voorzien en door onze kennis en passie voor vastgoed en design te combineren. Hierdoor zijn wij in staat uw object op een bijzondere en unieke manier te presenteren en te positioneren. Tijdens het gehele verkoopproces zorgen wij ervoor dat u constant betrokken bent bij alle ontwikkelingen rondom de verkoop van uw object.

Aankoop

Als u op zoek bent naar een object in het hogere segment, vindt u in DSTRCT een partner die u veel kan bieden, door onze positie in de markt, onze expertise en service. We nemen er de tijd voor om samen met u een zoekprofiel op te stellen dat uw persoonlijke wensen en mogelijkheden zo goed mogelijk weergeeft. Wij horen als eerste wat er beschikbaar is, op de stille of reguliere markt en we sturen u daar dagelijks een update van. Wij plannen bezichtigingen en doen uitgebreid onderzoek naar het pand, zodat u precies weet wat u koopt. Ook kunnen wij u begeleiden bij het ontwerpen van een nieuwe indeling van uw woning om zo uw ideale droomhuis te realiseren.

Aan- & verhuur

DSTRCT heeft een grote ervaring opgebouwd in het adviseren en begeleiden bij de aan- en verhuur van exclusieve woningen. Ook hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk, onze kennis van de markt en van ons eigen bestand. Als u op zoek bent naar een huurwoning, dan zult u zeker iets vinden in ons uitgebreide aanbod. Als u uw eigendom wilt verhuren, dan zullen wij binnen ons netwerk geschikte kandidaten vinden. Wij stellen er eer in om de juiste mensen aan de juiste huizen te koppelen en vice versa. Wij kunnen u een compleet servicepakket aanbieden, inclusief het beheren van uw eigendom.

BOG

DSTRCT is even toonaangevend op de Amsterdamse woningmarkt als op het gebied van bedrijfsonroerendgoed. Ons advies bij aankoop of verkoop is gebaseerd op de laatste informatie over recente transacties en prijsvergelijkingen. Zo bent u verzekerd van de beste deal.

Over ons

Welkom bij DSTRCT High End Real Estate. Wij zijn een professioneel team van toegewijde en ervaren makelaars die zich hebben gespecialiseerd in het hogere segment van de woningmarkt in Amsterdam. Door ons uitgebreide netwerk en kennis van objecten ‘voor de markt uit’ heeft DSTRCT een vooraanstaande positie in dit segment weten te verwerven. Een positie die ons scherp houdt.

Met onze expertise - van juridisch tot design - bieden wij service op het hoogste niveau op het gebied van aankoop, verkoop, huur, designadvies en bouwbegeleiding.

Design zit in ons dna en we staan bekend om onze creativiteit. Of het nu gaat om de presentatie van uw appartement of de verbouwing van uw droomhuis.

Michiel van der Zijden

Michiel is beëdigd NVM-makelaar en taxateur en bovendien jurist. Hij zal u van het juiste advies kunnen voorzien tijdens iedere fase van het proces.

Michiel@dstrct.nl
+31 653154296

Michiel van der Zijden
Mede-eigenaar,
beëdigd NVM-makelaar en taxateur
Yvette Peters

Yvette is een geboren en getogen Amsterdamse met meer dan tien jaar ervaring in het Amsterdamse onroerend goed. Ze doet wat ze het beste kan; het lokaliseren, kopen en verkopen van een object terwijl ze de klant nauw betrekt bij iedere fase van het proces.

Yvette@dstrct.nl
+31 624343520

Yvette Peters
Kandidaat Makelaar (K-RMT)
Steffi Koster

Steffi is het jongste teamlid en is verantwoordelijk voor de aan- en verhuur, het beheer en de online marketing van DSTRCT.

Steffi@dstrct.nl
+31 614038424

Steffi Koster
Assistent Makelaar Wonen
Sophie Stenwaga

"The French touch" voor inrichting, indeling en renovatie van uw woning om een unieke, sjieke en elegante design sfeer te creëren.

Sophie Stenwaga